Forbedre engelskkunnskapene dine?

Lyst til å forbedre engelskkunnskapene dine? På biblioteket finner du både engelskspråklige tegneserier, romaner og sakprosa!

 

Holy cowDavid Duchovny, kjent for de fleste av oss fra TV-seriene X-files og Californication, er aktuell med boka Holy Cow i år. En herlig feelgoodroman du vil humre av fra start til slutt, men som også har en alvorlig undertone som viser at vi trenger mer forståelse og aksept i verden.

 

 

 

h is for hawkHelen Macdonalds H is for Hawk ble en umiddelbar suksess da den kom ut i Storbritannia i fjor. Boka er selvbiografisk og handler om Helen, som da hun mister faren sin, bestemmer seg for å bli falketemmer. Helt siden barndommen har hun ønsket å lære å temme falker. Ei bok om kjærlighet til naturen.

 

 

 

The girlThe girl you left behind (2012) er ei bok for deg som liker Jojo Moyes. I denne boka veves to historier sammen, en fra fortid og en fra nåtid. Ei bok om å kjempe for det man elsker.

 

 

 

 

Two boys kissingDavid Levithan er en bestselgende ungdomsbokforfatter i USA, og han er kanskje best kjent for boka Every day. I Two boys kissing (2013) tar han for seg homofil kjærlighet og de homofiles rettigheter.

 

 

 

Walking deadLiker du TV-serien The Walking Dead? Du finner alle numrene i tegneserien på biblioteket.

 

 

 

 

 

fablessandmanHvis du liker tegeneserier bør du lese de to seriene Fables og Sandman. Bedre serier skal du lete lenge etter…

 

 

 

 

every last wordPsykiske lidelser er et tema som stadig oftere dukker opp i ungdomslitteraturen. Nyeste tilskudd på biblioteket er Tamara Ireland Stones roman Every last word (2015) som har høstet strålende kritikker. Ei bok om kjærlighet, vennskap og identitet. For deg som likte Greens Looking for Alaska!

 

 

 

ConfessColleen Hoover er kjent for å overraske sine lesere. Det gjør hun også i sin siste roman Confess (2015). En roman om kjærlighet og hemmeligeter.

 

 

 

 

Night schoolC. J Daughertys spenningsserie Night School er nylig kommet på norsk, vi holder oss imidlertid til den engelske originalen. På biblioteket finner du de to første bindene i serien.

 

 

 

 

The girl on the trainLikte du Gillian Flynns Gone Girl? Da bør du prøve deg på Paula Hawkins The Girl on the Train! Årets store krimsensasjon!

 

 

 

 

Fant du ikke noe her? Det er godt utvalg i engelskhylla!

 

IMG_5161

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s