Elevenes grøssertips

IMG_5380

I anledning Halloween har biblioteket tradisjonen tro plukket frem noen grøssere. I år forsøker vi i tillegg å få elever og ansatte til å anbefale sine grøsserfavoritter. I dag, på selveste Halloween, er det elevene som anbefaler. Ha en grøssende, god feiring!

Elevenes grøssertips

Svarte-MathildaTor Arve Røssland: Svarte-Mathilda. Mordet på ei ung jente forblir uoppklart, og leiligheten hvor drapet fant sted står tom i 20 år. Når Elisabeth flytter inn ser hun ting moren ikke ser, og hører hvisking. Hun begynner å grave i historien om drapet, og finner ut at Svarte-Mathilda gjemmer seg i et speil, og kommer frem når man kaller på henne. Elisabeth blir nødt til å prøve det ut. (Forlagets omtale)

ItStephen King: It.  For de voksne i Derry var byen bare deres hjemby. For barna var den hele verden. Barna følte og så hva som gjorde byen så annerledes; nede i avløpsrørene var Det, som forårsaket mareritt – og noen ganger mord. Barna glemte Det da de ble voksne, men ble igjen minnet på det ved et besøk i hjembyen. (Forlagets omtale)

itfilm

Filmversjonen av It: Det er 30 år siden grusomme hendelser rystet den lille byen Derry – nå er ondskapen tilbake. 1960: Barn forsvinner og blir funnet – drept. «It» alias sirkusklovnen Pennywise, vet hva folk frykter mest. Syv ungdommer sverger på å bekjempe ondskapen, uansett hvor lang tid det tar. De tror de har klart det. Men i 1990 er It tilbake… Filmen er basert på Stephen Kings bestselger.

HauntingFilm: The Haunting in Conneticut. Når familien Campbell flytter til den nordlige delen av Connecticut merker de snart at deres sjarmerende victorianske hus har en ubehagelig historie. Snart rammes familien av ufattelig terror når ondskapen slippes løs på nytt…

 

GeorFilm: The Haunting in Georgia. Andy Wyrick, hans kone Lisa og datteren Heidi flytter inn i et historisk hus i Georgia, og de finner raskt ut at de ikke er de eneste som bor i huset. Fra undergrunnen, hvor det tidligere har vært en undergrunnsbane, truer ukjente krefter med å tilintetgjøre alt som kommer i dets vei.

DeadFilm: Dead Silence. Fra skaperne av Saw kommer det nå en ny grøsser med uutholdelig redsel! Siden Mary Shaw ble jaktet på og drept i den lille byen Ravens Fair har den vært plaget av død og fordervelse. Når kona til en tidligere byborger blir brutalt myrdet, reiser han hjem for å finne ut av den skremmende legenden om Mary Shaw og hvorfor du aldri, aldri må skrike hvis du ser henne…

The conjuringFilm: The Conjuring. Skrekkfilmsensasjonen som er basert på en sann historie.

The Conjuring forteller den grusomme historien om hvordan de verdenskjente paranormale etterforskerne Ed og Lorraine Warren blir tilkalt for å hjelpe en familie som terroriseres av en mørk tilstedeværelse. På familiens bortgjemte gård blir Ed og Lorraine tvunget til å konfrontere en sterk demonisk kraft, og snart er ekteparet fanget i sin mest skremmende opplevelse noensinne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s