Tromsungdom leser 2014

FallteknikkOgså i år deltar elevene på studiespesialiserende i Finnfjordbotn i leselyst-prosjektet Tromsungdom leser, et litteraturformidlingsprogram for elever i den videregående skolen. Programmet er todelt. I første del presenteres elevene for nye bøker innen forskjellige sjangre. Titlene er ordnet etter tema og presenteres for elevene av profesjonelle litteraturformidlere. I år er det Silje og Ellen fra Tromsø bibliotek som skal presentere bøker her på skolen. De besøker oss onsdag 26. februar. Etter bokpraten kan elevene låne bøker på skolebiblioteket. Målet med prosjektet er å inspirere elevene til å lese og formidle sin leseropplevelse videre.

I del to som er den avsluttende delen av programmet, får elevene besøk av en forfatter. Torsdag 27. mars besøker Inga Sætre skolen. Hun har blant annet laget tegneserieromanen Fallteknikk, som vant Brageprisen i klassen barne- og ungdomsbøker i 2011.

  • For info om oppmøte, se fronter

FallvannMunchDet er ikke så farlig med megDet finnes ingen helhetBandet mitt spiller ikke progrockFordelene av å være veggprydDrømmegjengerenNatten drømmer om dagenHavet i enden av veienInn i eldenDen svarte boksenJeg ringer mine brødredivergentOdinsbarnHvem er du. AlaskaLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s