J.K. Rowling med bok for voksne

The casual VacancyJ. K. Rowling: The casual vacancy. Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling har nettopp gitt ut ny bok. Denne gangen en bok for voksne. Den norske oversettelsen kommer ikke ut før i november, men du finner den engelske utgaven på biblioteket.

Dagbladets anmeldelse: http://www.dagbladet.no/2012/09/28/kultur/litteratur/litteraturanmeldelse/bok/jk_rowling/23629445/

Forlagets omtale: Barry Fairweather er i begynnelsen av førtiårene da han helt uventet dør, og etterlater den engelske landsbyen Pagford i sjokk, stedet som fremstår som en engelsk idyll, med sitt brosteinsbelagte torg og historiske kloster. Men under den vakre fasaden er det en by i krig. Rike i krig med fattige, tenåringer i krig med sine foreldre, koner i krig med sine menn, lærere i krig med sine elever. Pagford er slett ikke slik det ser ut ved første øyekast. Det ledige setet Barry etterlater seg i menighetsrådet blir snart kilde til den største konflikten byen har opplevd. Dette er J.K. Rowlings første roman for voksne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s